Alopecia

Sorry for at det har blitt lite blogging i det siste. Vært litt som har skjedd. Fant ut for 3 uker siden at jeg har en hudsykdom som gjør at jeg mister håret flekkvis. Sykdommen heter alopecia. Har skjønt i 6 måneder at det var noe som ikkje stemte for mistet bare mer og mer hår. Så for 2 uker siden bestemte jeg meg for p barbere bort alt håret. For å slippe å være stresset mer. Siden jeg var så redd flekkene skulle vises. Dette er en sykdom det ikkje fins behandling mot. Kan bli bedre, men kan også bli verre. Å får jeg håret tilbake så kan jeg miste det på nytt. Er tungt og vanskelig, men kan samtidig ikke grave meg ned. Slipp bad hairdays, stort forbruk på shampoo, hvordan jeg skal fikse håret osv:-) har søkt om å få dekt tel å få parykk. Så vente på svar:-) Føle meg bedre etter at jeg fant ut om diagnosen:-) jeg hadde hår til midt på ryggen før jeg barberte det.

Her er de flekkene jeg mistet hår på.:-(

Fjerning av hår pågår:-p får hjelp av min kjære samboer. Klarte ikke å ta det selv:-(

Sånn her ble resultate. Klarer nå sånn smått å gå uten luer og sjal. Vil takke min fantastiske familie og vænner for støtte:-) og ikke minst min kjære samboer som jeg elsker over hele mitt hjerte. Gjør dagene lettere. Å kjempe flink med og gi meg godt ord og får meg til å smile og le i disse tunge tider :-) love<3

8 kommentarer

Nerdslife-spill og tegning

05.07.2013 kl.00:57

Min morfar hadde også alopecia areata, flekkvis hårtap. Han var grå i håret og mistet flekker, men de flekkene vokste ut svarte=) så han var mørk i håret til han var ganske gammel. Så er jo noen fordeler?=) men ja, stusselig når man i utgangspunktet hadde langt hår.

Morfar tok noen kurer og diverse og det ble faktisk borte til slutt. Håper du finner en behandling eller noe som gjør det litt bedre. Og håper du får parykk=)

linndischington

05.07.2013 kl.01:03

Nerdslife: ja må jo være noe positivt med det :P legen sa at mange prøve mange forskjellige ting.. å da når det kommer ut igjen. så trur de at det e behandlingen/kuren som virker.. selv om det egentlig ikke er det som gjør det, men man vil jo leve i trua og håpe at det e det som funke=)

norueguesaida

05.07.2013 kl.01:29

HERREGUD, så utrolig tøft gjor å ta alt håret, da. Synes virkelig synd på deg, jeg hadde blitt veldig lei meg om jeg viste at jeg ville miste håret mitt. Håper ikke du tar det så tungt, finnes jo værre ting om man tenker seg om :-)

linndischington

05.07.2013 kl.01:45

norueguesaida: det går bra.. som du sier så fins det verre.. som kreft, misting av kroppsdel:( men jeg er frisk som en fisk utenom da det me håret=) det var veeeeldig tungt i begynnelsen er enda det, men går bedre.:) som folk sier så e det bare hår. er bare allergisk mot håret mitt.. kan også ha mange fine parykker=)

norueguesaida

05.07.2013 kl.02:00

Elsker at du ser positivt på det! Da kommer mang langt :-D

linndischington

05.07.2013 kl.02:13

norueguesaida: godt å høre=) ja man gjør jo det=) kan jo ikke legge meg ned å skrike=) hjelpe lite=)

Sandra Slåen

05.07.2013 kl.03:07

Tøft gjort av deg! Jeg syntes du var like fin med hår som uten :-)

linndischington

05.07.2013 kl.10:06

Sandra Slåen: tusen takk:-)

Skriv en ny kommentar

linndischington

linndischington

24, Harstad

Æ e ei jente på 23 år som e gla å livli som like å holde på me håndarbeid, matlaging, musikk, sminke, klær..

Kategorier

Arkiv

hits